Zo help jij de musea écht, met je museumpas

Wat gebeurde met jullie donaties? Hoe kan je musea nog meer helpen, nu het nodig is?

Dag wouter,

Dank je wel. Want museumpashouders zoals jij helpen de musea er weer bovenop. En dat doe je met veel liefde voor [removed];

Meer dan [removed] museumpashouders gingen al in alle veiligheid naar de musea, sinds de heropening dankzij de versoepelde coronamaatregelen. Opnieuw blije gezichten in de musea, dat doet zoveel deugd aan de museumteams. Bovendien: telkens je je museumpas gebruikt, zorgen wij voor de betaling aan het museum. Elk bezoek met een museumpas geeft een museum een extra duwtje in de rug.

 

Maar jullie deden meer dan [removed];

In juni vroegen we elke museumpashouder: wil je extra looptijd bij je abonnement of doneer je die compensatie aan de musea? We beloofden die donaties in te zetten voor initiatieven die musea ten goede [removed];

Maar liefst 40 % van pashouders die reageerden, doneerde de compensatie. Met die totale opbrengst zetten we intussen een project op ten voordele van de musea én van jou:

 

Entree voor Twee, waarbij elke museumpashouder een vriend gratis kan meenemen naar een museum: dat zijn tot [removed] museumtickets die betaald worden door de donaties. Dat zijn hopelijk [removed] mensen die hun liefde voor musea voelen, en meer eropuit willen. Dat is een leuk dagje uit voor elk van jullie.

 

Hoe kun je musea vandaag nog meer helpen?

Dus dankjewel. Voor wat je al deed voor de musea, en nog zal doen. Gewoon door van je museumpas te genieten. Dat motiveert ons elke dag.

 

Erika T’Jaeckx

directeur museumPASSmussées,

in naam van het hele team en alle musea

Deel je museumervaringen: #museumpas

Deze mail werd verstuurd naar klik hier om je af te melden.

museumPASSmusées cvba-so – Henegouwenkaai 41-43 1080 Brussel
BE [removed]

7 thoughts on “Zo help jij de musea écht, met je museumpas

  1. Pingback: tieten
  2. Pingback: links

Leave a Reply