Hallo W., kom naar de open dag en laat je verrassen of neem een kijkje in de nieuwe tentoonstelling Tegendraads van Aad de Haas!

SCHUNCK Nieuwsbrief september

Can’t read or see images?  View this email in a browser

 

   
   
   
OPEN DAG SCHUNCK 
Zaterdag 19 september / [removed] uur 

NEEM JE OREN EN OGEN MEE. JE MOVES. JE GYMPEN. JE OPEN MIND. JE KINDEREN. JE GOEDE HUMEUR. JE CREATIVITEIT. JE NIEUWSGIERIGHEID. DESNOODS JE LEESBRIL. EN SAMEN LETTEN WE OP VEILIGHEID EN GEZONDHEID. HET WORDT EEN SUPERLEUKE DAG.

Je kunt actief deelnemen aan diverse activiteiten en je kunt genieten van muziek- en dansoptredens, literatuur, kunst en cultuur. Het gevarieerde programma is gericht op alle leeftijden. Onze open dag is daarom bij zeker geschikt als gezinsuitstapje!

Programma onderdelen:

  • Lopende tentoonstellingen
  • Bibliotheek
  • Muziek & Dans
  • Rondleiding JoJoStad – Gratis
  • Sneak peek tentoonstelling Aad de Haas – Gratis
   
   
   
BIEB
Cursus Literaire film
8 woensdagavonden vanaf 7 oktober 2020
In deze cursus bediscussiëren we de sterke en zwakke punten van boek en verfilming en de achtergronden van schrijvers, regisseurs en hoofdthema’s.
   

Schrijversbezoek Sander Kollaard

Sander Kollaard (1961) ontving de Libris Literatuur Prijs voor zijn boek ‘Uit het leven van een hond’. Een intiem portret, dat ons laat zien dat we allemaal levende machines zijn die ooit stuk zullen gaan, maar bij leven zijn we meer dan dat. Kollaard zal spreken over zijn succesvolle roman, het schrijverschap en zijn verblijf in Zweden in deze toch vreemde [removed];


Heb je behoefte aan een goed gesprek in een intieme setting?

   
   
   
MUZIEK EN DANS

Wie wordt de Beste Artiest van Heerlen 2020? 

Kun jij dansen of zingen als de beste? Maakt jullie band muziek die iedereen zou moeten horen? Of je nu al jaren oefent of net begonnen bent. Jong bent of iets meer ervaren. Alleen of met begeleiding, een groep of band wilt komen. Heb je een eigen stijl of een eigen geluid? Deel het met ons en de jury en wie weet word JIJ de volgende Artiest van Heerlen! 


De audities vinden plaats op 19 september tussen [removed] en [removed] uur. Meld je aan en neem deel aan deze bijzonder talentenjacht!

   
   
   
   
MUSEUM

Driver’s Seat

De jongerenorganisatie van SCHUNCK zoekt nieuwe leden. Ben je tussen de 16 en 23 jaar en geïnteresseerd in kunst en cultuur? Beleef dan de tijd van je leven bij Driver’s Seat! Grijp je kans, maak nieuwe vrienden en ga op ontdekking in de [removed];

   

Vanaf 22 september opent de grote overzichtstentoonstelling Tegendraads / Aad de Haas – 100 jaar

In het kader van jubileumjaar Aad de Haas – 100 jaar brengt SCHUNCK Museum voor het eerst in jaren, een groot deel van het oeuvre van Aad de Haas bij elkaar. Een intieme kijk in het eigenzinnige hoofd en het bevlogen hart van deze kunstenaar, die een eigen(wijze) positie inneemt in de Nederlandse kunstgeschiedenis.

   
   
   

[removed] [removed] [removed] Volg ons via Instagram

Copyright © 2020 SCHUNCK


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je op onze website of bij een van onze evenementen hebt opgegeven voor de digitale nieuwsbrief van SCHUNCK

[removed]

   
 

Schunck | Glaspaleis Bongerd 18 6411 JM Heerlen
Authorized representativePrisca Niel | E-mailadres

5 thoughts on “Hallo W., kom naar de open dag en laat je verrassen of neem een kijkje in de nieuwe tentoonstelling Tegendraads van Aad de Haas!

  1. Pingback: researchers
  2. Pingback: tải sunwin

Leave a Reply