Uitnodiging BIG ART 1 t/m 4 oktober

Dag allen,
Zijn jullie net als ik ook weer vol in beweging, na een gekke maar gelukkig zonnige zomer?
Afgelopen week zijn de cursussen die ik geef bij Ateliers Westerdok weer van start gegaan en iedereen is blij elkaar weer live te kunnen treffen.
Er zijn nog een paar plekjes vrij voor wie denkt ' ja, dat wil ik ook'. Er is voor ieder wat wils: zoals modeltekenen, het leren van verschillende teken- en schildertechnieken, conceptontwikkeling en het maken van grafiek.
Meer weten? Kijk eens op:  [removed]

Maar dat terzijde 😉
Op naar…


BIG ART

Over anderhalve week gaan we weer groot en opent Big Art voor de vijfde maal de deuren. Deze editie vindt net als afgelopen jaar plaats op het prachtige Hembrugterrein, waar genoeg ruimte is om de beurs Corona-proof te kunnen laten doorgaan.
Schermafbeelding 2020-09-21 om [removed]

Van 1 t/m 4 oktober kun je weer verdwalen tussen de reusachtige tekeningen en schilderijen of overweldigende bouwwerken. Ook de trip erheen is heel leuk als je de Zaanferry neemt vanaf Amsterdam CS.
Op woensdag 30 september is de VIP opening voor genodigden, verdeeld in twee blokken, van 15:00-17:00 en van 17:00 -19:00.
Ik heb weer een reeks van 20 vrijkaarten te vergeven voor de VIP opening (ook te gebruiken op een van de andere dagen), ter waarde van €12,50. Dus heb je interesse, laat het me weten en dan stuur ik je een linkje voor het reserveren van zo'n kaart.
Graag uiterlijk een paar dagen van te voren, want in het moment ben ik minder makkelijk bereikbaar en heb waarschijnlijk ook geen toegang tot internet/computer. En als je zeker weet dat je gaat natuurlijk 😉

Vorig jaar toonde ik mijn Glitch Panorama 1, van 240-1000 cm. uit 2015. Tot mijn grote genoegen werd het op diverse blogs uitgelicht.
Schermafbeelding 2020-06-25 om [removed] copy [removed]
[removed]
Dit jaar laat ik een iets kleiner (240 -420 cm ?) niet eerder getoond werk zien, uit de serie My Digital Backyard…. hier alvast een detail.

My Digital Backyard Color 18 voor Big Art 9330 geheel lichter kleiner!.jpg

Hopelijk zie ik jullie daar!
Vriendelijke groeten,
Cathelijn


9 thoughts on “Uitnodiging BIG ART 1 t/m 4 oktober

  1. Pingback: Anya Belcampo
  2. Pingback: blote tieten
  3. Pingback: lsm99
  4. Pingback: chobreview.com
  5. Pingback: หวยลาว

Leave a Reply